Winnaars 2017

Peter Kuil van Peter Kuil B.V. mag een jaar lang zich de sympathiekste ondernemer van Groningen noemen. In de catogarie mannen heeft hij de meeste stemmen behaald. Peter Kuil was echter op vakantie in Lapland, waardoor hij niet persoonlijk de prijs in onvangst kon nemen. Maar d.m.v. beelden was hij er toch een beetje bij. Arnoud van Nispen van 2join ging met de tweede prijs naar huis en Harold Tuntelder van ToWork4 werd derde.

Bij de vrouwen won Judith Carsouw van Parttent2rent de titel en ook zij mag zich een jaar lang de sympathiekste onderneemster van Groningen noemen.  Ineke Alkema van All-in Finacial werd bij de vrouwen tweede en Esther de Jonge van ’t Kralenstulpje derde.

Nadat wethouder Economische Zaken Joost van Keulen de uitslag bekend had gemaakt, kregen zowel Peter Kuil als Judith Carsouw een prachtige trofee uit handen van Marco Beukeveld van Bakkerij Beukeveld, de winnaar van vorig jaar.

Maar dat was niet de enige prijs voor de winnaars, beide hebben een Multimediaal Promotiepakket gewonnen t.w.v. € 2000,- aangeboden door: OOG tv en radio, Wijnand Klein en Prima Reclame.