Succesverhalen

MartiniBusiness helpt jou op jouw weg naar succes. Al velen zijn je voor gegaan. Lees hun verhalen op deze pagina en schrijf je in om het zelf mee te maken.

Wij helpen jou verder

“Door MartiniBusiness ben ik in contact gekomen met meerdere bedrijven waar wij nu kantoorartikelen leveren”

Boudewijn Schuitema
Verkoopadviseur PROKAN Leek en Groningen Veelzijdig voor kantoor

Wij helpen jou verder

“Dineren met Directeuren georganiseerd door MartiniBusiness is één van de evenementen die ik graag mag bijwonen. Door de contacten tijdens dit evenement hebben wij bij meerdere bedrijven onze diensten en producten mogen leveren.”

Mark Sollie
Eigenaar Sollie.Comm 

Wij helpen jou verder

“Doordat ik in 2018 ben uitgeroepen tot Meest Sympathiekste Ondernemer van Groningen, een evenement georganiseerd door MartiniBusiness heb ik ontzettend veel werk erbij gekregen en is mijn bedrijf enorm gegroeid.”

Awien Anwar
Directeur HA Schoonmaak & Glasbewassing

Wij helpen jou verder

“We zijn al jaren onderdeel van het netwerk van MartiniBusiness wat ons vele nieuwe klanten heeft opgeleverd, die nu in onze autos rijden en daar zijn we erg blij mee.”

Gerwin Kremer
Leaseadviseur Mobility Service Nederland

Succesverhaal

“Door de evenementen van MartiniBusiness is mijn netwerk behoorlijk uitgebreid. En heb ik nu ook een belangrijk contact in de Eemshaven. Dit bewijst dat verbinden en netwerken werkt!”

Harry Geerlings
Directeur MAIN Energie

Wij helpen jou verder

“Door het netwerk van MartiniBusiness hebben wij al heel veel kozijnen mogen plaatsen bij members of bij andere contacten waar wij mee verbonden zijn!”

Danny Wolthuis
Eigenaar HEPRO Kozijnen

Wij helpen jou verder

Verbinden en snel schakelen is wat MartiniBusiness doet en past ook helemaal bij ons. Inmiddels hebben we al vele bedrijven en ondernemers in onze touringcars naar hun bestemming mogen vervoeren.

Nicole van der Zwet
Commercieel Manager Arriva Touring B.V.