Dinsdag 8 mei 2018

Bedrijfsbezoek De Bonte Wever in Assen.

Met circa 30 mensen waren we deze zonnige en warme dag te gast bij De Bonte Wever. Dat iedereen via diverse ingangen naar binnen kwam zegt al iets over de grootte van dit schitterende complex. Een hapje en drankje stonden voor ons klaar en we werden welkom geheten door manager Anita ter Veld en vervolgens in twee groepen verdeeld voor de rondleiding. Anita nam de ene groep mee en accountantmanager Kor Huberts de andere. Men leidde ons o.a.  naar diverse restaurants (buffet en à la carte), congres- en vergaderzalen, het hotel en nog veel meer. Men heeft de laatste tijd flink verbouwd en uitgebreid en daar gaat men de komende tijd ook nog wel even mee door. Er vinden bij De Bonte Wever concerten plaats van grote artiesten, er zijn dartevenementen en dansfeesten waar duizenden mensen op af komen. Uiteraard is De Bonte Wever bekend om haar subtropisch zwemparadijs maar hier vind je ook diverse thema kroegen, bowlingbanen en je kunt er midgetgolfen.

Na de rondleiding waren er wederom hapjes en drankjes. Wat zeer in de smaak viel waren de broodjes bapao. Er werd nog geruime tijd nagepraat en bijgepraat.

En zo konden we terug kijken op een zeer geslaagd bedrijfsbezoek bij één van onze nieuwe leden, De Bonte Wever te Assen.