Méditerranée centraal bij nieuwe concepten Beijk Catering

Na enkele weken van brainstormen en ontwikkelen is het team van Beijk tot enkele nieuwe concepten gekomen.
Er is specifiek gekeken naar elementen die aansluiten op de belangrijkste kernwaarde van de partycatering van Beijk: ‘Ouderwets gastheerschap met moderne toepassingen’. Beijk serveert eerlijk eten dat met liefde is bereid. Die uitstraling wordt neergezet in Méditerraanse sfeer. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van afgerokte buffettafels, maar van losse ‘free flow belevingseilanden’. Dit zorgt voor meer dynamiek tijdens het evenement. Tevens kunnen wij de presentatie optimaliseren. Het geheel wordt gedecoreerd als zijnde een ‘proef- en beleef markt’ waarbij à la minute bereiden centraal staat.

Grillen, bakken, swingen
Achter een houtgestookte locomotief barbecue staat een grillmeister die hele stukken vlees braad en deze ter plekke trancheert. Het gaat om bijvoorbeeld buikstuk van de Groninger Blaarkop, Argentijse rib-eye gemarineerd in Peruaanse kruiden en lamsrack uit Nieuw Zeeland.

De houtgestookte pizzaoven is al heetgestookt en het deeg ligt al klaar. De gasten kiezen zelf hoe ze de pizza willen beleggen.

Op de swingbarbecue, een houtgestookte, ronddraaiende grill, worden stukken vlees geleidelijk gegaard en zo blijft het vlees zeer mals.

Deze elementen worden worden aangevuld met ‘build your own salad’, een Méditerraanse broodtafel, en een juicebar met huisgemaakte sappen en ijsthee.

Meer informatie over de zomerfeesten is te vinden op onze site

Beijk Catering
Beijk Catering is sinds 1988 actief in de drie noordelijke provincies in zowel catering als horeca. Zo exploiteert Beijk 25 cateringlocaties voor scholen en bedrijven, levert Beijk een culinair en organisatorisch totaalplaatje in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, Beijk is trotse eigenaar van het congrescentrum Hanzeplaza in Groningen en verzorgt de horeca binnen Sportstad Heerenveen en Victoriapark Wolvega. De Allersmaborg in Ezinge is sinds 2015 aan dit rijtje toegevoegd. Hiernaast komt Beijk met partycatering op alle locaties die de opdrachtgever maar wenst.  www.beijk.com
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Voor informatie kunt u contact opnemen met: Marleen Udema 06 20911131 of bellen naar Beijk Catering
0594-554321 of per mail info@beijk.com