Wat hadden we een geluk met het weer. De zon scheen en het was 25 graden. Ruim 100 gasten hebben genoten van Dé Groninger Haringparty. Al jaren organiseert MartiniBusiness de haring- en netwerkparty maar dit jaar met een heel andere opzet. De locatie bij restaurant De Twee Provinciën was echt een schot in de roos. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het uitzicht op het Paterswoldsemeer was adembenemend.

Vanaf 16.00 uur kwamen de eerste gasten binnen en ze werden verwelkomd met een glaasje prosecco, aangeboden door Roberto Santanera. De DJ van 2Join zorgde voor de juiste stemming met heerlijke muziek.
Toen iedereen aanwezig was werd de Hollandse Nieuwe symbolisch per boot aan wal gebracht onder het deskundige commentaar van voice over Rene Scharenborg. Aan boord waren o.a. Christa Bollegraaf van MartiniBusiness, Marcel de Vries van De Twee Provinciën, Arnoud van Nispen van 2Join en uiteraard Wim Miedema van de Makro die de haring deze middag aanbood. Makro had de week ervoor het eerste vaatje Hollandse Nieuwe gekocht op de veilig. De opbreng ging traditioneel naar het goede doel.

De haring was aan wal dus het feest kon beginnen. Iedereen genoot van de overheerlijke Hollandse Nieuwe, er waren oesters van een oesterdame, schepijs van Lilly’s en saté van de BBQ. Ook de drank vloeide rijkelijk met het warme weer. Alles werd door fotograaf Baudewijn Neumann en cameraman Jacob van Gelder vastgelegd. We kunnen in dit geval dus letterlijk terugkijken op een zeer geslaagd evenement!

Wij danken onze sponsors

Voor slechts € 195,- per jaar ben je lid van MartiniBusiness en profiteer je van alle voordelen die een lidmaatschap met zich meebrengt

MartiniBusiness onderscheidt zich van de meeste traditionele BusinessClubs in de omgeving. MartiniBusiness staat voor ontmoeten & Verbinden. Vooral dat laatste staat heel hoog bij ons in het vaandel.