23 mei 2018
‘Dineren met directeuren’ bij De Leyhoeve Horeca Groningen.

We kunnen wederom terugkijken op een zeer geslaagde editie van ‘Dineren met directeuren’. We waren te gast bij de wooncomplex de Leyhoeve in de stad Groningen, vlakbij de Euroborg en de Mediacentrale.

De Leyhoeve beschikt over 210 gewone appartementen en 84 verpleeghuiskamers, die men zelf zorgsuites noemt.
Het seniorencomplex moet zich onderscheiden door het luxe karakter van de woningen. Bewoners van De Leyhoeve beschikken onder meer over een zwembad, een restaurant, een brasserie, een bruin café en een kapper. De horeca gelegenheden zijn ook bestemd voor niet-bewoners.
Manager Menno de Boer heette ons van harte welkom op het terras en we begonnen met een heerlijk frisse cocktail en buiten hebben we ook nog een aspergesoep genuttigd. Daarna volgde een uitgebreide rondleiding door het complex. Na de rondleiding begaven we ons naar de brasserie en werd de tafelindeling bekend gemaakt. Na elke gang werd er gewisseld van tafel.
Het vijfgangendiner was werkelijk verrukkelijk en hoogstaand. Manager Horeca Erik Franken was onze gastheer tijdens het diner en vertelde bij elk gerecht wat we voorgeschoteld kregen.

We sloten af met koffie, enkele gasten bleven nog hangen aan de bar om een laatste drankje te nuttigen en iedereen keerde voldaan huiswaarts en we konden terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige avond.

Op naar de volgende editie van ‘Dineren met directeuren’ na de zomer!