Woensdag 21 maart waren  we met 20 directeuren te gast bij de Peizer Hopbel voor wederom een zeer geslaagde editie van ‘Dineren met directeuren, netwerken op een hoger niveau’. Frits Franke verwelkomde een ieder in zijn zeer sfeervolle restaurant. We begonnen met een wijnproeverij verzorgd door Tim van der Meulen, de sommelier van de Peizer Hopbel. Ook tijdens het diner schonk Tim de glazen rijkelijk bij en vertelde bij elk gerecht gepassioneerd en zeer kundig over de smaak en oorsprong van de bijpassende wijnen. Ook mede-eigenaresse Sandra Boonstra was (zoals altijd bescheiden op de achtergrond) aanwezig en bediende de gasten met haar eeuwige glimlach.

Master of ceremonies Atze Lubach-Koers verdeelde de gasten over vier tafels. Na elk gerecht volgde weer een stoelendans en werd er ruim genetwerkt. Bert Goos van Schoonmaakbedrijf ARGO heeft bijvoorbeeld een afspraak kunnen maken met Carlo Spijkerman van Spijkerman verhuur over de schoonmaak bij zijn vestiging in Meppel. Jeanet de Groot-Colly kreeg ook even het woord en vertelde over haar bijzondere en dankbare werk als manager bij Uitvaartcentrum Yarden.

Na het 4-gangen diner sloten we af aan de bar waar onder het genot van een kop koffie en een borreltje nog gezellig wat werd gekletst en zo was het ineens zo maar middernacht en konden we terug kijken op een zeer geslaagde avond en kijken we al weer uit naar de volgende editie van ‘Dineren met directeuren’!