Onze 1e editie van Dineren met Directeuren vond plaats op 30 november 2015 in restaurant WEEVA.
We werden hartelijk ontvangen door gastheer Fred Dalebout in het Martini Hotel, waar restaurant WEEVA een onderdeel van is.
“WEEVA”, oftewel: het Woon- En Eethuis Voor Allen, werd in 1871 opgericht en was jarenlang een begrip in Groningen en tot ver daarbuiten. Sinds 2011 is Restaurant WEEVA terug van weggeweest en laten zij u in een nostalgische sfeer proeven van de met streekproducten bereide gerechten. U kunt bij WEEVA heerlijk lunchen en dineren, maar ook gewoon gezellig een borrel drinken in het Grand Café.
Op de achtergrond, tijdens het diner, konden we genieten van de prachtige stem van zangeres Kristel Schoonbeek. Master of Ceremonies Atze Lubach begeleide de avond. Nadat Fred Dalebout ons alles had verteld of het hotel en het restaurant, mocht ook hoofdsponsor van de avond Patrick Doornbos van Mobility Service, zich voorstellen en zijn passie delen.

Een geslaagde 1e editie van Dineren met Directeuren, met een bijzondere afsluiting…gastheer Fred Dalebout was die avond om 00.00 uur jarig en daar hebben wij natuurlijk even op gewacht. Na een toost met een heerlijk glaasje champagne, verlieten wij restaurant WEEVA met een voldaan en tevreden gevoel.