“Het draait allemaal om samenwerken” zei Steve Jobs. En dat vraagt om:

INSPIREREND LEIDERSCHAP
Tijdens de vele contacten met directeur/eigenaren en topmanagers van kleinere en middelgrote bedrijven blijkt telkens weer dat er een groeiende behoefte is aan persoonlijke bewustwording, reflectie, kennisuitwisseling en vaardigheidsontwikkeling om te komen tot ‘inspirerend Leiderschap’.
Als reactie op deze wensen biedt Kenneth Smit u de uitdaging om samen met andere deelnemers aan de slag te gaan vanuit de praktijk ontwikkelde training ’Inspirerend Leiderschap voor ondernemende directeuren en hogere managers’.

De resultaten van dit 10-daagse trainingsprogramma zijn:

Het ontdekken en ontwikkelen van potentiële kwaliteiten. Er wordt een spiegel voorgehouden en aan de hand daarvan worden uw kwaliteiten in kaart gebracht.
Het gemakkelijker creëren van een collectieve ambitie die door alle medewerkers wordt gedragen. Door de collectieve ambitie wordt de betrokkenheid en het enthousiasme vergroot en dit leidt weer tot betere resultaten.
Het eenvoudiger schrijven van een dynamisch businessplan met concrete doelstelling voor uw organisatie.
Het krijgen van inzichten in talenten en uitdagingen die nodig zijn als leider. Het meer bewust maken van de medewerkers en de gehele organisatie van de richting, doel (en) en wat we als team willen bereiken.
Het scheppen van een optimaal klimaat waar kennis, ervaring en motivatie van uw mensen tot hun recht komen.
Het verkrijgen van coaching vaardigheden en technieken zodat medewerkers in een positieve flow komen en verder groeien.
Het aanleren van onderhandelingstechnieken voor betere resultaten en samenwerking.
Het leren wisselen van interventieniveau bij “zware” gesprekken. U wordt uzelf bewust van natuurlijk gedrag en leert ‘schakelen’ naar meerdere communicatieniveaus.
Het verwerven van nieuwe inzichten om verbeterprocessen in uw organisatie door te voeren. In dit trainingsprogramma komen gastsprekers aan het woord die hun ideeën delen.
Het inspireren, delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers .

Streeft u naar een nieuw elan? Met een verhoogd bedrijfsresultaat en gaat u een stevige uitdaging niet uit de weg? Neem dan contact met mij op.

Voor meer informatie over de inhoud van de training klik op inspirerend leiderschap
Met vriendelijke groet,

Armin Hietbrink
M. 06-50929894
E. a.hietbrink@kennethsmit.com