Hallo, ik ben Gerard Prinsen van Sollie.Comm en zit al meer dan 30 jaar in de Telecommunicatie, Wifi en ICT. De eerste 20 jaar heb ik gewerkt bij KPN en hier dan ook de basis gelegd voor mijn kunde en vakmanschap en weet dus ook wat beter kan. Sinds 5 jaar run ik de vestiging van Sollie.Comm Groningen samen met een team van engineers en supportmedewerkers. Mark Sollie is de directeur-eigenaar en dit verklaart ook direct de naam. Ons hoofdkantoor zit in Dedemsvaart en hier zit ook onze Servicedesk. In totaal staan wij met een team van 27 mensen, 24×7 voor onze klanten klaar.  Ik laat u met dit schrijven graag kennis maken met onze expertises, maar belt u mij ook gerust voor een persoonlijke afspraak. Tot uw dienst!

De supportafdeling is het belangrijkst!

Sollie.Comm is opgericht in 1999 en doet nauwelijks aan reclame en publiciteit. “Wij investeren liever in de medewerkers op onze supportafdeling dan dat we geld uitgeven aan advertenties. We vinden het vooral belangrijk dat klanten 24/7 op onze service kunnen rekenen.”

In november 2011 is Sollie.Comm Groningen aan het Skagerrak 28 gevestigd en in iets meer dan 5 jaar hebben we een hele mooie klantenkring opgebouwd.

Uniek

De gestage groei van Sollie.Comm is eveneens te danken aan de veelzijdigheid van ons bedrijf en het unieke karakter ervan. Wij zijn een beetje vreemde eend in de bijt, wij leveren niet alleen alles op het gebied van telecommunicatie en Wifi, wij zijn ook provider en kunnen dus net als Tele2, Ziggo en KPN, telefoonnummers uitgeven voor zowel vaste telefonieaansluitingen als mobiele telefonie en de verbindingen leveren. Dit kan alleen als je als organisatie beschikt over de juiste platformen, licenties en er veel technische kennis aanwezig is. Daarover beschikt Sollie.Comm dus!

Waar zijn we goed in;

  • Telefonie zowel traditioneel als hosted met of zonder vast-mobiel integratie.
  • (Internet) Verbindingen op basis van (x)dsl, Glas, of Coax van KPN, Ziggo of Eurofiber. Provider onafhankelijke dus. Sterker nog met Wholesale Connections (een zuster-BV van Sollie.Comm), kunnen we onze eigen verbindingen leveren.
  • Draadloze netwerken (WiFi). Sollie.Comm is de snelst groeiende Aerohive partner in de Benelux en we zijn de enige Premium Partner in Noord-Nederland. Deze status betekent dat wij onze kennis en kunde op orde hebben, aerohive-nederland.nl.
  • Bedrade netwerken, Routing en switching. De oplevering van de patchkast is bij ons tot kunst verheven.
  • VoIP, Voice over IP. Aangezien KPN stopt met de analoge en ISDN-lijnen zullen wij met onze ervaring, een nog grotere speler worden in deze markt.
  • Support, onze supportafdeling, met daar achter een team zeer kundige engineers, die ook ”out of the box” kunnen denken.

ICT is door de jaren heen een breed begrip geworden. Voor een leek valt alles wat zich in een kantoorpand bevindt en waar een stekker aan zit al snel onder de noemer ICT en zou het niet fantastisch zijn als al deze zaken onder één noemer zouden vallen met één aanspreekpunt. Voor zaken waar we zelf niet alle deskundigheid van in huis hebben, zoeken we liever betrouwbare partners. Een voorbeeld hiervan in Groningen is GICOM, www.groningse-ict.com . In GICOM werken we samen op het gebied van Beeld en geluid (HMB Signaal), werkplekbeheer (Quality ICT) en Office Solutions (LAVANT). Eén aanspreekpunt voor de klant.

Hoe geloofwaardig is het als een dienstverlener pretendeert overal verstand van te hebben…?

Kennis bundelen, daar geloven wij in!

Contact gegevens:
Sollie.Comm Groningen
Gerard Prinsen
Skagerrak 28 9723 JR Groningen
Tel: 050-5028250
Mobiel: 06-41903930
gerard@sollie.nl