Uit eten kun je overal maar dineren doe je bij Santanera in Godlinze.
Met de bus van Arriva vol ondernemers, gingen we op 22 mei 2017 richting Godlinze, waar ons een heerlijk diner stond te wachten.
Bij aankomst in Godlinze, wat toch dichterbij is dan je denkt, stond gastheer Roberto Santanera met zijn personeel van Restorante Dell Arte ons op te wachten. Het weer was heerlijk en iedereen genoot dan ook van een drankje in de prachtige beeldentuin.
Nadat onze gastheer Hink Jan Apotheker de tafelindeling bekend had gemaakt mochten we aan tafel. Roberto Santanera heeft een smaakvol 3-gangen diner voor ons bereid waar we echt van genoten hebben. Met een heerlijk kopje koffie in de tuin, vertelde Roberto Santanera onder leiding van Hink Jan Apotheker, vol passie over zijn geschiedenis. Hoe ze in Godlinze terecht zijn gekomen, wat ze hebben meegemaakt om te bereiken waar ze nu zijn en wat hij naast koken nog meer als passies heeft.

Geloof ons dat het echt de moeite waard is om in de auto te stappen richting Godlinze en van alles te genieten waar Robert Santanera voor staat.  www.santanera.nl