Vrijdag 7 december 2018

Nog enkele weken en dan is het kerst. Samen met onze partnerMakro Groningen organiseerden we een Pre Christmas borrel. De laatstenetwerkbijeenkomst van dit jaar en uiteraard was dat bij de Makro in Groningen.Met een mooie groep van circa 40 ondernemers werden we welkom geheten doordirecteur Wim Miedema en werd ons daarna wat verteld over de kerstpakketten vande Makro. Voor de groothandelsketen is het een miljoenenhandel. Makro is goedvoor 35 procent van de markt, die circa 175 miljoen euro groot is. Dat betekenteen jaaromzet van ruim 60 miljoen euro, waarmee het bedrijf marktleider is inNederland.

Vervolgens kwam Christa met groot nieuws: MartiniBusiness gaat het Noorden veroveren. Met franchisenemers gaan we ook actief de (business)markt in Drenthe en Friesland veroveren. Martin Horst, een oude bekende van MartiniBusiness, gaat Friesland doen en het duo Jan-Paul Steggerda en Evert Perton zullen in Drenthe ons netwerk vertegenwoordigen. Binnenkort volgt hierover meer nieuws en verdere details op onze website.

Na dit verassende en mooie nieuws was het tijd voor een hapje en drankje en werd er genetwerkt. Uiteindelijk ging men huiswaarts en kreeg een ieder nog een kerstpakket uitgereikt van Wim Miedema van Makro Groningen en wensten we elkaar een mooie december maand toe.