Dinsdag 24 april 2018.
Proeverij en zakelijke fotoshoot bij Makro Groningen.

Met onze leden waren we uitgenodigd voor dit verrassende evenement. De groep bestond deze namiddag totaal uit circa 25 mensen en na het welkomstwoord van Christa werden we allen verrast door de binnenkomst van de reeds aangekondigde Mystery Guest. Niemand minder dan koning Willem Alexander was onze speciale gast vanmiddag. Zoals Sinterklaas gebruik maakt van hulp sinterklazen zo blijkt onze koning te beschikken over een perfecte stand-in, genaamd Johan Brouwer.

De groep werd vervolgens opgedeeld waarbij de ene helft diverse kazen kon proeven en de andere groep iets werd verteld over koffie. De gepassioneerde medewerkers van de Makro vertelden bijvoorbeeld over de diverse soorten koffie en de oorsprong en herkomst van de verschillende koffiebonen. Deze middag was ook fotograaf Baudewijn Neumann aanwezig. Hij is onlangs lid geworden van MartiniBusiness. Bij hem kon je deze middag voor slechts € 20,00 een foto van jezelf laten maken welke je professioneel kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als profielfoto voor je LinkedIn pagina. Hier maakten diverse mensen van gebruik. En uiteraard maakte Baudewijn ook even een groepsfoto van ons allen. Na de workshops over kaas en koffie werd er nog gezellig ongedwongen nagepraat onder het genot van een drankje en diverse heerlijke asperge hapjes.

Tenslotte kreeg een ieder van Makro Groningen bij vertrek een six-pack speciaal oranje bier mee naar huis, genaamd Royal Ludina. Dit oranje gekleurde biertje met enkele Groningse ingrediënten is door Ludina gebrouwen om het koningspaar welkom te heten in Groningen op Koningsdag 2018. En zo kunnen we terugkijken op een geslaagde, smakelijke en gezellige netwerkbijeenkomst.