FC Emmen is in augustus begonnen met de organisatie van voetbalkampen. Twee weken lang hebben bijna 100 voetballertjes getraind als een echte prof. Dit deden zij natuurlijk in een FC Emmen trainingsshirt maar er was meer. De selectie kwam mee trainen, elke dag werd er geluncht in het supportershome, kregen ze een rondleiding door het stadion, training van het hoofd jeugdopleidingen Gert Heerkes en werd er getraind in het stadion.

Het doel van deze voetbalkampen is er voor zorgen dat FC Emmen zichtbaarder wordt in de eigen regio en daar buiten. Zichtbaar en actief om er voor te zorgen dat FC Emmen gaat leven binnen de regio en meer binding met de supporters te creëren.

Sporting Events, lid van MartiniBusiness, is ingehuurd om met verschillende activaties ervoor te zorgen dat FC Emmen zichtbaarder gaat zijn in de regio. Naast de FC Emmen voetbalkampen gaat Sporting Events voetbalclinics op velden bij amateurverenigingen in Drenthe geven, gegeven door selectiespelers en trainers van FC Emmen. Verder organiseren en introduceren de “Stadion Tijgers” 6 zondagen ’trainen als een FC Emmen prof’!

“Een gedeelte voor de marketing van de enige profclub uit Drenthe mogen oppakken en hen daarbij mogen ondersteunen is voor ons als Sporting Events een fantastische mooie opdracht!” Aldus Patrick Mayer eigenaar/sportmarketeer Sporting Events. Voor de website klik hier