Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Stefan Alfons en ik ben personal trainer en eigenaar van Totally in Shape, een personal trainingscentrum voor gewichtsbeheersing, kracht en conditie training, mental & lifestyle coaching en voeding advies in Groningen.

Vaak wordt gedacht dat personal training voor the rich and famous is. Niets is minder waar! Totally in Shape is al jaren een begrip op het gebied van sport, voedingsadvies en mental coaching. Op laagdrempelige wijze begeleiden wij  klanten van Totally in Shape naar een gezonde leefstijl.

Totally in Shape is gevestigd in de wijk “de Wijert”. Het pand beschikt over twee verdiepingen, met daarin een grote lounge, keuken, twee ruime kleedkamers met douche gelegenheid, drie grote zalen en een outdoor survivaltrack. Zes dagen per week zijn er verschillende (groeps)lessen, van (individuele) krachttraining, boksfun, aerobics als ook bootcamp.  Ook beschikt de locatie over een kinderpraktijk, fysiotherapeut en een psycholoog. Kom gerust een kijkje nemen.

Ik heb Totally in Shape in 2008 opgericht. Sindsdien is er een groeiend aantal tevreden klanten geholpen op het gebied van personal training en lifestyle coaching. De aandachtsgebieden zijn: Fysiek, Mentaal, Voeding en Lifestyle.  Een totaalpakket zodat klanten snel en blijvend resultaat zien. Een totale verbetering van gezondheid en welzijn.

De locatie in de Wijert is ingericht als het huis voor een gezonde lifestyle in Groningen. Kenmerkend van onze aanpak is het op maat gemaakte totaalpakket dat wij klanten aanbieden. Wanneer je een gezonde lifestyle wilt, kunnen wij ook voor jou een  totaalpakket op maat maken. Na een uitgebreid intake gesprek en verschillende fysieke testen, stippelen wij een traject uit dat geheel past in jouw situatie. Daarin wordt, naast een fysiek trainingstraject, ook gekeken naar je eetpatroon en indien nodig, passen we deze aan. Ook besteden we oa. middels mental coaching, aandacht aan je levensstijl. Bepaalde gewoontes zijn gewoon niet handig als je bijvoorbeeld wilt afvallen. Wat ik met mental coaching wil bereiken zijn vier dingen: ‘Anders leren denken, Eerlijk zijn naar jezelf, Oplossingsgericht en alles met Gezond verstand.

In het totaalpakket bieden wij  onder andere aan: personal training, groepslessen, sportmassage, mental coaching en kookworkshops. Het aanbod is breed en wordt op maat gemaakt, toegespitst op de behoefte van de klant.

Verschillende mensen vanuit de wijde omgeving, lopen dagelijks bij Totally in Shape binnen, ons klantenbestand is divers. Mede door ons breed aanbod, hebben inmiddels veel  mensen hun weg naar Totally in Shape gevonden. We kunnen dan ook zeggen dat  Totally in Shape zich heeft ontwikkeld tot zwaargewicht op het gebied van personal training. Ambtenaren, ondernemers, profboksers, verpleegkundigen, fietsers, tennissers, wij hebben een grote verscheidenheid aan beroepen en achtergronden langs zien komen. Ons personeel beschikt over de juiste opleiding en ruime ervaring. Door het regelmatig volgen van trainingen en cursussen blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.’

Onze kernwaarden vindt je terug als een rode draad door onze trainingen) Onze definitie van “training” is: “het doelgericht verstoren van het lichaamsevenwicht, in een specifieke motorische vaardigheid of een specifiek energiesysteem, met als doel een positief resultaat in het gewenste systeem van een specifiek individu”.  Grofweg vertaald: Verleg je fysieke grenzen, geef je lichaam voldoende prikkels om jouw doelstelling te realiseren. Of simpelweg “ No Pain, No Gain”

Onze kernwaarden

Totally in Shape staat voor:

  • Integer, respectvol, open communicatie, resultaatgericht
  • Hoge mate van persoonlijke betrokkenheid
  • Plezier bij het sporten
  • Gekwalificeerde, professionele en toegewijde personal trainers
  • De juiste combinatie van personal training, mental coaching en lifestyle coaching
  • Niet opgeven totdat het doel is bereikt
  • Het verbeteren en verhogen van conditie, gezondheid en lifestyle
  • De juiste synergie creëren tussen een gezond voedingspatroon, mental coaching en personal training
  • Begeleiding van begin tot eind

Onze Missie

Totally in Shape biedt het totaalpakket op gebied van een gezonde levensstijl aan. Mensen die bewust kiezen voor op maat gemaakte personal training, worden op een toegewijde, doelgerichte en professionele manier begeleid. Het totaalpakket houdt in: personal training, mental coaching, voedingsadvies en lifestyle coaching.

De oprecht enthousiaste en energieke personal trainers van Totally in Shape streven gepassioneerd naar concreet resultaat, zodat de doelstellingen binnen een bepaalde tijdsperiode zeker worden behaald. De personal trainers geven veel persoonlijke aandacht, waardoor je elke keer met plezier uitkijkt naar de volgende training!

Kijk voor meer informatie op www.totallyinshape.nl of facebook http://www.facebook.com/totallyinshape