Bas Venema van Autostomerij050:  je auto als nieuw bij  je voor de (bedrijfs)deur.

Direct na de start van autostomerij050 in april 2012 werd ik door Martinibusiness uitgenodigd om een netwerk avond bij te wonen.  Ik was verrast door het gemak waarmee contacten werden gelegd tijdens het eten en daarna bij het speed daten.

Een dag later belde er al een lid waarvoor ik zijn auto mocht verzorgen.

Inmiddels ben ik ruim 3 jaar lid. Juist door de regelmaat van netwerk momenten ontmoet je steeds weer mensen waarmee je contacten legt of verdiept.  Dit werkt voor mij heel goed.  Mede ook omdat leden waarvoor ik heb mogen werken er met andere leden over praten. Deze mond tot mond reclame werkt binnen Martinibusiness heel goed. Het geeft vertrouwen en werkt drempel verlagend.

Bovendien word ik door leden met regelmaat aanbevolen bij derden. Mijn dienstverlening beklijft, dat is belangrijk.

Ik heb inmiddels voor veel  leden hun auto mogen verzorgen en vaak ook al meerdere keren. Dit zijn o.a.:

 • Donar
 • Scenarius
 • Martinireclame makers
 • iWink
 • De Haan Advocaten
 • Gemeente Groningen
 • Beep Roger
 • LM Advocaten
 • Lilly’s
 • De Valsspeler
 • Bossers & Cnossen
 • Nijhuis Telecom
 • v.a.